15 angajați ai Fiscului oltean au COVID. Meleru: „Momentan, avem program cu publicul, nu s-a luat nicio decizie de suspendare”

Este focar COVID la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt, sediul de pe strada Arcului din Slatina, unde 15 angajați sunt confirmați cu virusul SARS-COV2. DSP Olt a declarat focar în instituție și au fost luate măsuri. Astfel, o parte dintre angajați lucrează de acasă, iar alții sunt prezenți la birou, cu respectarea măsurilor de protecție.

Directorul Fiscului oltean, Florinel Meleru, a precizat că instituția are în continuare relații cu publicul și nu s-a luat o decizie de suspendare, situația fiind analizată de către reprezentanții DSP Olt.

„Am vorbit la DSP Olt să facem o dezinfecție, trebuie să trimitem și o situație cu plan de rotație, că noi am avut și muncă la domiciliu și se va lua o decizie. Nu știm dacă vom suspenda activitatea, să vedem ce se hotărăște, nu este luată nicio decizie. Avem confirmați cam 15-16 angajați, dar noi avem peste 100 de salariați în instituție, deci procentul nu este foarte mare. Avem muncă la domiciliu, plan de rotație, trebuie să facem o situație cu angajații care au fost la serviciu și cei care au lucrat de acasă. Momentan, avem în continuare program cu publicul nu s-a luat nicio decizie de suspendare. Când se va lua o decizie, vom comunica. Activitatea se derulează normal, cu muncă la domiciliu, cu plan de rotație, munca la sediu. Să vedem ce decizie se ia. De pe 4 martie am avut primul confirmat în instituție, avem muncă la ghișeu, vin mulți oameni, s-a respectat distanța, dar…facem tot ce putem să limităm riscurile”, a spus Meleru.