Adresabilitatea în Ambulatoriul Spitalului Slatina, în creștere. Medic: „Toate cabinetele sunt deschise, însă trebuie să distanțăm consultațiile”

Cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina sunt deschise, însă numărul de consultații a rămas limitat din cauza restricțiilor impuse de epidemia COVID.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina, medicul Florin Popa, a precizat că adresabilitatea este în creștere, însă este nevoie de timp pentru a se face dezinfecția și pentru a se aerisi.

„Toate cabinetele din Ambulatoriul spitalului sunt deschise, însă lucrurile cu infecția SARS-COV2 nu stau tocmai bine, trebuie să distanțăm consultațiile. Am făcut chiar două ture pe unele cabinete care sunt aglomerate, cu program până la ora 19.00. Vă dau exemplul de la Oftalmologie, unde lucrăm în două ture, între 08.00-12.00 sunt programați patru pacienți, iar între 14.00-19.00, cinci pacienți. Este important ca pacienții să înțeleagă că nu este bine să ne aglomerăm și să ne dea răgazul necesar să aerisim spațiile. Adresabilitatea este în creștere, însă nu putem să vorbim de aceeași adresabilitate ca în urmă cu un an”, a spus medicul Florin Popa.

Anul trecut, o parte din cabinetele din cadrul Ambulatoriului Slatina au avut activitatea suspendată. Programările se pot face acum la telefon 0349911.