CSM Slatina, misiune grea în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Care sunt adversarele slătinenilor în play-out

CSM Slatina a pierdut duminică, 28 martie, în ultima etapă a sezonului regular, partida din deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Toni Suciu, în minutul 34. Slătinenii au o misiune dificilă în încercarea de a rămâne în eșalonul secund, urmând să întâlnească în play-out echipe cu tradiție.

Potrivit FRF, în lupta pentru salvarea de la retrogradare din Liga a II-a, CSM Slatina se află în Grupa A din play-out alături de Farul, Metaloglobus, U Cluj, Comuna Recea, Ripensia și Pandurii Lignitul.

În cea de a doua grupă de play-out, Grupa B, au fost distribuite echipele: Viitorul Pandurii, FC Petrolul, SCM Gloria Buzău, Concordia, Unirea Slobozia, Reșița și Aerostar.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

Tragerea la sorţi a programului celor două faze, play-off şi play-out va avea loc astăzi, 29 martie, de la ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.