Un polițist din Slatina, răpus de COVID, la doar 48 de ani. A murit la cinci zile de la internarea în Spitalul Slatina

Un polițiști de la Serviciul Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, din cadrul IPJ Olt, a murit marți, 30 martie, la doar 48 de ani, din cauza COVID.

Acesta a fost internat pe 26 martie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar pe 27 martie a fost confirmat cu virusul SARS-COV2.

Polițistul locuia în Slatina, dar de loc era din Coteana.

Colegii sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a stins așa de repede.

„Vestea tristă a morții colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul șef principal de poliție Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 48 de ani. Cu o experiență de 27 de ani, colegul nostru își desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, fiind un familist convins, soț devotat, tată exemplar și mai mult decât un simplu coleg, a fost un prieten de nădejde pentru noi toți. Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea soției şi a celor doi copii ai săi! Împărtășim această mare pierdere și transmitem condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

La acest moment, nu se știe dacă polițistul avea și alte boli asociate.