O polițistă, răpusă de COVID, la 53 de ani. Sindicatul Europol: „Era ca o mamă pentru noi toți”

O polițistă de la Poliția Orașului Târnăveni, de 53 de ani, a murit fulgerător din cauza virusului SARS-COV2. Colegii sunt în stare de șoc, iar reprezentanții Sindicatului Europol arată cu degetul spre guvernanți, spunând că aceștia nu înțeleg riscurile la care sunt supuși oamenii legii.

„Astăzi am pierdut-o pe Anișoara, Covid-ul a răpus-o fulgerător. Era colega noastră de la IPJ Mureș. Avea 53 de ani, iar în ultima parte a carierei a lucrat la Poliția Orașului Târnăveni. Nu își făcea planuri pentru pensie, pentru că nu își imagina viața fără colegii ei, fără forfota din sediul Poliției, fără agitația din teren. Era ca o mama pentru noi toți. Guvernanții pot să stea liniștiți, vom avea o pensie „specială” mai puțin de plătit. Pentru că ei nu înțeleg nici riscurile la care ne expunem, nici stresul pe care îl resimțim și nici consumul psihic specific profesiei de polițist. De fapt, ei nici nu știu care e diferența între o pensie speciala și o pensie militară! Ei știu doar că dă bine în fața electoratului să ne arate cu degetul și să susțină că luăm pensii nesimțite. Anișoara, nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scriu cei de la Sindicatul Europol pe pagina de socializare.

La începutul săptămânii, un polițist din cadrul IPJ Olt, de 48 de ani, a murit răpus de COVID la Spitalul Județean de Urgență Slatina.