Bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Olt, mort de COVID la Spitalul Slatina. DSP Olt: Nu i-au fost depistate comorbidități

DSP Olt a raportat marți, 6 aprilie, trei noi decese din cauza virusului SARS-COV2. Astfel, un bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Olt a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 5 aprilie din cauza COVID. Bărbatul a fost confirmat cu virusul SARS-COV2 pe 27 martie, iar două zile mai târziu era internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Potrivit datelor transmise de DSP Olt, bărbatul nu fusese anterior diagnosticat cu alte boli asociate și nici nu i-au fost depistate comorbidități pe parcursul cât a stat internat la unitatea medicală din Slatina.

Cauza decesului a fost stopul cardiorespirator, insuficiența respiratorie acută, bronhopneumonia și infecție Covid-19.

Un alt deces raportat, astăzi, este cel al unui bărbat, de 72 de ani, din mediul rural. Acesta a fost internat pe 24 martie la Spitalul Municipal Caracal, zi în care este și confirmat cu SARS-COV2

Avea comorbidități precum: insuficiență cardiacă congestiva cls III NYHA, fibrilație arterială cronică, hipertensiune arterială grad II. A murit pe 5 aprilie.

Un bătrân de 90 de ani, din mediul rural, a murit și el la Spitalul Slatina din cauza acestui virus. Acesta a ajuns pe 2 aprilie la unitatea medicală din Slatina, a fost testat pozitiv, iar la câteva ore a decedat. Suferea și de hepatită reactivă și trombocitopenie.

Situația epidemiologică de la nivelul județului:

-13.280 cazuri confirmate de la începutul pandemiei din care 42 cazuri noi;

-12.146 persoane vindecate;

-150 persoane internate;

– 23 Terapie Intensivă;

-674 persoane aflate în izolare la domiciliu;

-752 persoane aflate în carantinare la domiciliu;

-47.198 teste efectuate de la începutul pandemiei

-310 decese.