Siminica Mirea: „Până la recepționarea lucrărilor de la Sala Polivalentă mai este drum lung. Sper ca noul antreprenor să fie serios”

La mijlocul lunii martie, senatorul de Olt, Siminica Mirea, se interesa despre stadiul lucrărilor de la sala polivalentă din Slatina. Parlamentarul a precizat că mai este drum lung până la recepționarea lucrării, dar și-ar dori ca noul antreprenor să fie mult mai serios, pentru ca acest obiectiv să fie redat slătinenilor în cel mai scurt timp.

„A sosit răspunsul. Este un pas. Până la recepţionarea lucrărilor de la Sala de Sport Multifuncțională din municipiul Slatina, cunoscută şi ca „Sala Polivalentă”, mai este drum lung. În luna februarie a acestui an, C.N.I. S.A. a contractat lucrările de expertiză tehnică şi studiu de fezabilitate în vederea finalizării lucrărilor la acest obiectiv. Astfel, după predarea de către proiectant a studiului de fezabilitate și avizarea noilor indicatori tehnico-economici în cadrul şedinţei Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, se va demara procedura de achiziţie publică în vederea contractării lucrărilor de proiectare și execuţie. Termenul de finalizare a lucrărilor nu poate fi înaintat acum. Sperăm ca noul antreprenor să fie serios, iar CNI mult mai atentă cu astfel de proiecte importante”, a precizat Siminica Mirea.

În răspunsul Ministerului Dezvolătrii, Lucrărilor Publice și Administrație se arată că „în data de 13.03.2020,  a fost reziliat contractul pentru obiectivul de investiții «Construire Sală de sport multifuncţională, localitatea Slatina, judeţul Olt» ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la acest obiectiv”.