Bătaie cu ciocanul, la Vâlcele. Un bărbat de 49 de ani a murit

Trei bărbați de 33 de ani, 49 de ani și 56 de ani, dar și un minor de 17 ani au fost implicați, pe 19 aprilie, într-un scandal, în localitatea Vâlcele. Bărbatul de 49 de ani a suferit leziuni grave, iar acesta a murit la Spitalul de Urgență Craiova. 

Potrivit polițiștilor un bărbat a folosit chiar un ciocan în timpul conflictului.

„La data de 19 aprilie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Secţia 4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112  cu privire la faptul că pe raza comunei Vâlcele este un conflict în desfăşurare. La faţa locului au fost identificate patru persoane, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 56 de ani şi un minor de 17 ani, bănuiţi că s-ar fi lovit reciproc, unul dintre bărbaţi folosind un ciocan”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cei trei bărbați au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă cel de 49 de ani a fost transferat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a murit marți, 20 aprilie.

„În urma loviturilor aplicate, cei trei bărbaţi au necesitat îngrijiri medicale, un bărbat în vârstă de 49 de ani fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat în cursul zilei de 20 aprilie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, cauza fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, mai spun polițiștii olteni.