Primăria Ipotești face angajări. Patru posturi au fost scoase la concurs

Primăria comunei Ipotești are nevoie de un consilier debutant, un muncitor calificat, un șef serviciu voluntar pentru situații de urgență și un buldo-excavatorist, concursul de angajare urmând a fi organizat în a doua jumătate a lunii mai.

Pentru postul de consilier debutant, candidații trebuie să aibă studii de licență într-un domeniu: arhitectură, urbanism, inginerie civilă, inginerie geodezică – specializarea măsurători terestre și cadastru. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor, urmând ca proba scrisă să fie organizată pe 19 mai, iar interviul pe 21 mai.

Pentru postul de muncitor calificat I, vacant la Compartimentul Administrativ, candidații au nevoie de studii medii, vechime de minimum 10 ani și permis de conducere categoria B. Candidații vor susține pe 19 mai proba scrisă, iar pe 21 mai proba practică și interviul.

Pentru postul de șef serviciu voluntar pentru situații de urgență, aflat în cadrul Compartimentului Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, candidații trebuie să aibă studii superioare, să fi făcut un curs de șef serviciul într-un centru de formare autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări sau să dețină brevetul de pompier specialist. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor. Pe 19 mai este proba scrisă, iar interviul pe 21 mai.

Cei care își doresc să ocupe postul de muncitor calificat I, buldo-excavatorist, aflat în cadrul Compartimentului Administrativ trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii mediii și certificat de competențe profesionale în ocupația mașinist la mașini pentru terasamente, vechime de minimum 10 ani și posesor de permis de conducere categoriile B, C, BE, CE. Candidații vor susține proba scrisă pe 19 mai, iar proba practică și interviul pe 21 mai.

sursa foto: facebook