Poliția Slatina, anchetă în cazul bărbatului care a abordat o fetiță la un loc de joacă din Cartierul Steaua

Poliția Municipiului Slatina face verificări în cazul bărbatului care a abordat o fetiță, de 8 ani, la un loc de joacă din Cartierul Steaua, marți, 27 aprilie.

„La nivelul Poliției Municipiului Slatina au fost demarate verificări în vederea identificării persoanei respective și stabilirea situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul ar fi avut o scurtă discuție cu fetița căreia i-a pus mai multe întrebări, în cele din urmă convingând-o să plece cu el din parc. Copila a avut noroc cu sora ei mai mare, care o supraveghea de la geamul apartamentului în care locuiesc.

Individul, care nu a fost încă identificat de polițiști, i-a pus fetiței întrebări despre părinți, iar apoi i-a spus că vrea să ajungă la etajul 2 al unui bloc de lângă locul de joacă. Sora mai mare care a surprins întreaga scenă a intervenit, iar bărbatul a fugit.

Întreaga poveste a devenit virală, după ce mama fetiței a postat pe un grup de socializare, încercând astfel să avertizeze părinții.