Postul de manager al Spitalului Caracal, scos la concurs. Candidaților li se cere să identifice problemele critice ale unității medicale

Postul de manager al Spitalului Municipal Caracal a fost scos la concurs, acesta urmând a fi organizat în perioada 14 iunie – 5 iulie 2021. Candidații care își doresc să ajungă în fruntea Spitalului Caracal vor susține două probe. Prima constă în verificarea dosarelor de înscriere, iar cea ce a doua le va da posibilitatea să susțină proiectul de management.

Potrivit anunțului de concurs postat pe site-ul oficial al unității medicale din Caracal, proiectul trebuie să se întindă pe maximum 15-20 pagini, în cadrul acestuia urmând să fie descrisă situația actuală a spitalului, punctele forte, punctele slabe, dar și oportunitățile. Totodată, candidații sunt puși să identifice punctele critice ale unității medicale.

Potrivit unor surse, medicul Liviu Radu, care a revenit în fruntea spitalului din Caracal imediat după ce și-a încheiat mandatul de primar, se va înscrie la concurs. Medicul Liviu Radu a mai condus spitalul și înainte de a fi ales primar al municipiului Caracal.

Anunțul complet pentru postul de manager al Spitalului Caracal poate fi descărcat de pe site-ul oficial al unității medicale: https://smcaracal.webs.com/anunturi.