VIDEO. Incendiu violent la un apartament de pe strada Tunari din Slatina. 5 copii și 12 adulți au fost evacuați, iar proprietara a ajuns la UPU Slatina

Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit, în această dimineață, la ora 05.00, în municipiul Slatina, strada Tunari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuințe. 

Cinci minori și 12 adulți au fost evacuați. Pompierii spun că proprietara imobilului este cunoscută cu probleme psihice și a fost transportată la UPU Slatina.

„La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Proprietara imobilului, cunoscută cu probleme psihice, a fost preluată de un echipaj SAJ, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la UPU Slatina. Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci minori și 12 adulți au fost evacuați din apartamente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate.  Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost a lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.