VIDEO. Accident feroviar, la Piatra-Olt. Se circulă pe un singur sens

Polițiștii olteni au intervenit, în această dimineață (ora 4.30), la un accident feroviar ce a avut loc pe raza orașului Piatra-Olt. Un autotren (o stupină) a fost acroșat de un tren ce circula din direcția Piatra-Olt – Slatina. În trenul regio se aflau doi călători.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului, unde, la trecerea la nivel cu calea ferata  Piatra-Olt – Slatina a fost găsit un autotren avariat ce a fost acroșat de un tren ce circula din directia Piatra-Olt catre Slatina, fără a rezulta victime omenești. Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Șoferul a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Din fericire, acesta nu prezenta urme de traumă și a refuzat examinarea și transportul la spital.

Circulația rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfășoară pe un singur sens.

Pentru îndepărtarea stupinei de pe calea ferată, pompierii au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și au îndepărtat cei peste 70 de stupi de albine. În sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.

UPDATE: Autoritățile au anunțat că circulația rutieră și feroviară a fost reluată sâmbătă, în jurul orei 9.00.