Senatorul Liviu Voiculescu, mesaj cu iz, la ceas aniversar: „Pentru a rămâne în istorie nu e suficient să fii mare, trebuie să fii și să rămâi demn, puternic și asumat”

PNL a împlinit 146 de ani de existență. Liderul PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a precizat că nu este suficient ca o formațiune politică să fie mare, doctrina liberală având la bază demnitatea, forța și asumarea, calități ce au făcut ca partidul să rămână în istorie.  

„Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul venerabilei vârste de 146 de ani de existență, cu istoria modernă a României. Căci, pentru a rămâne în istorie nu e suficient să fii mare, trebuie să fii și să rămâi demn, puternic și asumat, calități de referință ale doctrinei liberale și ale liberalismului autentic actual. Cunoscut ca fiind primul partid politic din România, PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, gânditori și martiri care şi-au adus în mod decisiv aportul la România de astăzi. Iar azi, iată, Partidul National Liberal se prezintă datorită lor și urmașilor lor ca o adevărată forță politică a României, un partid puternic și trainic, iar responsabilitatea noastră este să ne ridicăm la așteptările pe care românii le au de la noi.

La mulți ani, PNL!

La mulți ani liberalismului autentic românesc!

La mulți ani liberalilor de oriunde!”, a transmis senatorul Liviu Voiculescu.