VIDEO-FOTO. Un bătrân a fost găsit în mlaștina de la periferia Cartierului Steaua din Slatina. Inclusiv un câine a fost pe urmele slătineanului

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au scotocit joi, 3 iunie, Cartierul Steaua din Slatina căutând un bătrân.  Acesta a fost dat dispărut pe 2 iunie, când un bărbat a sesizat că tatăl său, în vârstă de 87 de ani, a plecat de la domiciliu cu o zi înainte (adică pe 1 iunie) și nu a mai revenit.

Pentru găsirea bătrânului a fost adus inclusiv un câine de urmă, iar slătineanul a fost descoperit în râpa de la marginea orașului, ce dă spre curtea Alro, fostul Alprom, în apropierea străzii Cuza Vodă.

„În cursul zilei de 03 iunie, în jurul orelor 17.00, bătrânul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetație înaltă și apă, fiind extras și preluat de paramedicii SMURD și echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Slatina și lucrători ISU”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bătrânul a fost transportat la UPU Slatina.

„Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de terenul foarte accidentat și de faptul că bărbatul era blocat în mlaștină până la nivelul brâului. Pacientul, în vârstă de 87 de ani, a fost adus într-o zonă sigură de echipajele de pompieri și preluat de cadrele medicale, conștient, cu hipotermie. Acesta a fost transportat la UPU Slatina ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.