VIDEO. O persoană, în stop cardio-respirator, după ce a căzut cu mașina într-un canal din comuna Brâncoveni

UPDATE: Bărbatul de 34 de ani din satul Ociogi, comuna Brâncoveni, nu a răspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat.

Știrea inițială:

Intervenție amplă, în această seară, 11 iunie, în comuna Brâncoveni, satul Ociogi, unde o mașină a căzut într-un canal cu apă. Potrivit ISU Olt, o singură persoană se afla în mașină, aceasta fiind în stop cardio-respirator.

„Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și o barcă cu motor, acționează în localitatea Ociogi, la un autoturism căzut într-un canal cu apă. Din primele date în autoturism se afla o singură persoană, care a fost extrasă și se află în stop cardio-respirator”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

În mașină se afla un bărbat de 34 de ani, iar medicii efectuează manevrele de resuscitare.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se deplasa din direcția Brâncoveni către Ociogi.

„Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcția Brâncoveni către Ociogi, din cauze încă neidentificate a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal cu apă. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și Biroului Rutier Slatina sunt prezenți la fața locului pentru efectuarea de cercetări și pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

 

 

vom reveni cu amănunte…