PANICĂ. O informație falsă, că a fost răpit un copil din Parcul Tineretului din Slatina, a fost lansată pe mai multe grupuri de mămici

Panică pe mai multe grupuri ale mămicilor, unde s-a propagat informația că un cuplu ar fi răpit un copil din Parcul Tineretului din Slatina. Sunt chiar învățătoare din Slatina care au anunțat părinții, pe grupul clasei, să aibă grijă de copii că două persoane încearcă să-i ademenească pe micuți în parcul central din municipiu, în mijlocul zilei, și să-i răpească. 

Informația a fost infirmată de polițiști, care spun că a fost doar o alarmă falsă.

„Având în vedere informațiile apărute pe o rețea de socializare cu privire la „răpirea unor copii” din Parcul Tineretului, din municipiul Slatina, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

In cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt.

In urma verificărilor s-a stabilit faptul că, cele publicate pe rețeaua de socializare nu se confirmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Nu se știe cine și cum a lansat această informație falsă, care a semănat panică în rândul mămicilor.