Percheziții la Bârza, într-un dosar de furt de ansambluri auto. Hoții au dat spargerea într-un depozit dintr-o comună din Dolj

Polițiștii Poliţiei Municipiului Craiova şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat, joi, 17 iunie, zece percheziții domiciliare, în localitățile Craiova, Malu Mare, Breasta şi Bârza, la zece persoane bănuite de furt calificat.

Polițiștii spun că hoții au spart un depozit dintr-o comună din Dolj și au furat ansambluri și subansambluri auto.

„Din cercetări a reieșit că, în zilele de 19 şi 23 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe componente, ansambluri și subansambluri auto, dintr-un depozit situat într-o comună din județul Dolj. Prejudiciul, de aproximativ 200.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 80 la sută și predat persoanei vătămate”, se  arată într-un comunicat al Poliției Române.

În urma perchezițiilor, au fost puse în executare trei mandate de aducere, un tânăr de 22 de ani şi doi bărbaţi, de 36 şi 46 de ani, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Două persoane reținute sunt din alte județe, dar locuiesc fără forme legale în două comune din Dolj, iar bărbatul de 36 de ani are domiciliul în Malul Mare. Astfel, nicio persoană reținută nu este din Bârza.

foto: arhivă