Un bărbat din Crâmpoia, arestat, după ce și-a înjunghiat fiul în spate. Tânărul a încercat să-și apere mama

Incident grav într-o familie din Crâmpoia, unde un bărbat de 54 de ani a fost arestat joi, 24 iunie, de magistrații Tribunalului Olt, după ce și-a înjunghiat fiul în spate cu un cuțit. Întregul scandal a izbucnit pe fondul consumului de alcool, tânărul intervenind să-și apere mama.

Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a declarat că, inițial, între soț și soție a existat un conflict verbal. Soțul a înjurat-o pe femeie, așa cum mai făcuse, iar tânărul a sărit să aplaneze conflictul.

„În noaptea de 23 spre 24 iunie, a fost un conflict în familie, verbal, pe fondul consumului de alcool. Soțul i-a adresat soției insulte și injurii, moment în care fiul a intervenit în apărarea mamei. Atunci, inculpatul a luat un cuțit de pe o masă un cuțit și l-a înjunghiat pe băiatul de 23 de ani în zona lombară, în spate. A suferit o rană adâncă, de 7 – 8 centimetri, pentru care necesită 13 – 14 zile de îngrijiri medicale, însă nu a fost internat în spital. Bărbatul nu i-a pus în primejdie viața fiului, însă pentru că a existat o intenție indirectă am decis cercetarea penală a acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul serii de joi magistrații au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și a fost deja contestată, dosarul urmând a fi judecată zilele următoare de magistrații Curții de Apel Craiova.