FOTO. Cinci percheziții, în comuna Milcov. Doi bărbați au fost reținuți, fiind bănuiți de furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au efectuat miercuri, 14 iulie, cinci percheziții domiciliare la imobilele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din comuna Milcov, județul Olt. Cei patru sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite mai multe materiale de construcţii, scule şi unelte electrice, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Doi bărbați, de 32 și 37 de ani, ambii din comuna Milcov, județul Olt, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii spun că bărbații au pătruns în sediul unei societăți comerciale din comuna Cârcea, de unde au furat mai multe materiale de construcții.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbații ar fi pătruns în noaptea de 6/7 iulie a.c., pe un teren din comuna Cârcea, care aparține unei societăți comerciale al cărei adminstrator este un bărbat de 52 ani, din comuna Mîrșani, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de  aproximativ 30.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 80%, fiind predat persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.