Polițiștii din Olt caută o fată de 17 ani, care a plecat dintr-un centru de tip familial din Corabia. Alarma a fost dată de un educator

Poliţiştii din Olt caută o fată de 17 ani, care a plecat dintr-o casă de tip familial, din orașul Corabia, și nu a mai revenit.  Alarma a fost dată de un educator, vineri seara.

„La data de 16 iulie a.c., orele 21:45 polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au fost sesizați de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că, în jurul orelor 08:00-09:00, minora DIMA BIANCA-MARIA, în vârstă de 17 de ani, beneficiară a centrului, ar fi părăsit centrul și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,67 m, aproximativ 60 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, având un tatuaj pe antebrațul drept cu inscripția „Andreea” și semnul infinit pe degetul arătător de la mâna dreaptă.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni scurți de culoare galbenă și papuci.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.