Un cioban din Bârza a fost dat dispărut. A plecat cu oile la păscut și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Olt caută un bărbat din comuna Bârza, județul Olt, care a plecat cu oile la păscut în apropierea casei și nu s-a mai întors acasă.  Alarma a fost dată luni seara, de un alt bărbat din comună.

„La data de 19 iulie a.c., ora 21:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de un bărbat, din comuna Bârza, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 19 iulie a.c., în jurul orelor 09:30, PANTAZI MIHAI CĂTĂLIN, de 41 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat cu caprele la păscut pe un izlaz din apropierea domiciliului şi nu a mai revenit”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.      

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, aproximativ 60-65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochii negrii, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare neagră, bluză cu mânecă lungă de culoare neagră cu dungi albastre, șapcă de culoare albă și încălțat în pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.