OFICIAL. Voiculescu, în tabăra lui Cîțu. Cum își motivează liderul PNL Olt decizia politică

Senatorul Liviu Voiculescu a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu, liberalii olteni sprijinindu-l de acum înainte pe actualul premier în cursa pentru șefia PNL, în detrimentul lui Ludovic Orban.  

Senatorul liberal a vorbit despre această decizie politică pe pagina sa de socializare, unde a anunțat noua direcția a PNL Olt.

„Ludovic Orban și Florin Câțu sunt colegii noștri, ambii la fel de responsabili și la fel de capabili să conducă partidul nostru. Sunt două personalități politice impunătoare, ambițioase și dornice să conducă destinele liberalismului românesc. Însă numai unul dintre ei va rămâne, în urma competiției și a votului nostru, președinte al PNL. Ca urmare eu, Liviu Voiculescu, în calitate de președinte al filialei Olt a PNL, anunț public că filiala noastră a luat decizia comună de a sprijini pentru funcția de președinte al PNL pe Florin Câțu, actualul premier al României”, a spus senatorul de Olt.

Liderul PNL Olt a precizat că decizia nu a fost una ușoară, însă ea reflectă voința tuturor liberalilor din Olt.

„Este o decizie politică, deloc ușoară! Însă ea reflectă voința tuturor liberalilor și speranța oamenilor din zona noastră, și are la bază nădejdea că Oltul, un județ eminamente roșu politic, va reuși să depășească vitregiile politice la care a fost supus atât de mulți ani. Avem nevoie de sprijin, avem nevoie de interes și avem nevoie de proiecte pentru a scoate Oltul de pe lista județelor sărace!”, a adăugat Liviu Voiculescu.

Ludovic Orban a fost prezent pe 9 iulie la Slatina, la alegerile interne PNL Olt, unde le-a cerut sprijinul liberalilor olteni la Congresul din 25 septembrie, unde îl va avea ca și contracandidat pentru șefia partidului pe Florin Cîțu.