FOTO. Segment de drum la intrarea în Slatina dinspre Craiova, închis pentru patru zile

Autoritățile locale au decis să închidă timp de patru zile un nou segment din șoseaua de acces în municipiul Slatina, din cauza lucrărilor derulate de CAO, ce au loc, de această dată, chiar în dreptul benzinăriei Lukoil.

Astfel, segmentul de drum cuprins între strada Ionașcu și până pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, în dreptul statuii Ecaterinei Teodoroiu, este închis începând de astăzi, 22 iulie, până pe 26 iulie.

Circulația este deviată, în dublu sens, pe tronsonul  care face legătura între străzile George Poboran și 13 Decembrie.

„Am închis segmentul de drum de la Strada Ionașcu în continuare, prinde puțin și din Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, până la statuia Ecaterinei Teodoriu. Sunt două segmente din aceste străzi, de unde era bifurcația de se venea pe sens unic dinspre Raț, se circulă pe două sensuri, a fost deviat traficul, pentru că înainte, către intersecția cu Grădiște, cu Lukoli este blocat. Până pe 26 iulie, timp de patru zile, este blocat traficul. Practic, este închis tronsonul de la Ionașcu, de la intersecția cu Aleea Grădiștea, până în dreptul statuii Ecaterinei Teodoroiu, acolo se revine pe strada Constantin Brâncoveanu și se circulă pe sensuri normale”, au precizat responsabilii din cadrul Poliției Rutiere Slatina.