VIDEO. Patronul restaurantului din Slatina a ascuns drogurile într-o cutie de whisky. La percheziții s-au găsit o armă și două cântare electronice

Răzvan Ionuț Braican, patronul restaurantului Casa Domnească din Slatina, și Bogdan Popa au fost arestați preventiv joi, 29 iulie, de magistrații Tribunalului Dolj, fiind acuzați de trafic intern de droguri de mare risc.

Procurorii DIICOT explică cum inculpații au transportat drogurile din Slatina la Craiova pe care au încercat apoi să le vândă. La percheziții au fost descoperite o armă și două cântare electronice. Cele 250 de grame de cocaină erau ascunse într-un ambalaj de whisky.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 28.07.2021, inculpații au deținut și transportat, fără drept, din Slatina la Craiova, droguri de mare risc pe care intenționau să le comercializeze. La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor doi inculpați, în timp ce dețineau cantitatea de 250 de grame de cocaină. Ulterior, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare și un control asupra unui autoturism, în urma cărora au fost ridicate o armă și 2 cântare electronice”, se arată într-un comunicat al DIICOT.