Patron de restaurant din Slatina, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Răzvan Ionuț Braican, patronul restaurantului Casa Domnească din Slatina, a fost arestat preventiv joi, 29 iulie, de magistrații Tribunalului Dolj, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Alături de Braican a fost arestat preventiv și Bogdan Popa, cei doi fiind prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă cocaină în Craiova.

Decizia instanței nu este definitivă și a fost deja contestată de cei doi.

„(…) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Braican Alin Răzvan Ionuț pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Popa Bogdan Vasile pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă pronunţată în camera de consiliu, astăzi (joi n.r.), 29 iulie (…), se precizează în soluția magistraților Tribunalului Dolj.

 

foto: arhivă