Olt: O fetiță de 14 ani, însărcinată, a ajuns într-un centru DGASPC. Minora a plecat la domiciliul concubinului cu acordul mamei

O fetiță de 14 ani, din Fălcoiu, însărcinată, a ajuns într-un centru din cadrul DGASPC Olt, după ce a fost protagonista unui scandal, la finalul săptămânii trecute. Totul a început după ce mama adolescentei a sunat la 112, spunând că minora ar fi agresată de concubin. 

Potrivit adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi, fetița a ajuns la domiciliul concubinului, pe raza comunei Bobicești, cu acordul mamei. Ulterior minora, după ce a refuzat să se întoarcă la mama care locuiește în Fălcoiu, a fost dusă într-un centrul din cadrul DGASPC Olt.

„Mama unei minore, însărcinată, a apelat la serviciul 112, spunând că fata este agresată de către concubin, motiv pentru care colegii mei s-au deplasat în comuna respectivă. Au constatat că realitatea este cu totul alta, că minora plecase la concubinul acesteia, cu acordul mamei. Am luat hotărârea să extragem minora de acolo și să o redăm familiei. Minora de 14 ani a declarat în prezența mamei că nu vrea să rămână acolo, la domiciliul mami, motiv pentru care am dus-o la DGASPC, unde se află și în momentul de față”, a precizat Rădoi.

Minora este însărcinată în trei luni.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au revenit și au precizat că minora are, de fapt, 16 ani.

foto: arhivă