Se angajează masiv la Spitalul Caracal. Taxă de 100 de lei pentru asistentele care se înscriu la concurs

Spitalul Municipal Caracal a scos la concurs 25 de posturi vacante de asistent Medicină Generală, acestea fiind disponibile după cum urmează:

-Secția Boli Infecțioase – 2 posturi;

-Compartiment Dermatovenerologie -1 post;

-Compartiment Ortopedie Traumatologie -1 post;

-Secția Oncologie Medicală – 2 posturi;

-Blocul operator-4 posturi;

-Secția Cardiologie- 1 post;

-Secția Pneumologie – 3 posturi;

-Secția Chirurgie Generală -1 post;

-Secția Medicină internă -1 post;

-Cabinet Cardiologie – 1 post;

-Cabinet Oncologie medicală – 1 post;

-Cabinet Chirurgie Plastică – 1 post;

-Cabinet ORL – 1 post;

-Cabinet Boli Infecțioase – 1 post;

-Secție Neurologie – 2 posturi;

-Secție Pediatrie – 2 posturi.

Concursul de angajare de la Spitalul Caracal se va desfășura în perioada 23 august- 26 august 2021, iar candidații care se înscriu trebuie să achite la casieria unității taxa de concurs de 100 de lei. Ținând cont că la astfel de concursuri se înscriu sute de candidați, mai ales că au fost scoase la concurs 25 de posturi, suma strânsă de unitatea medicală ar putea fi una destul de mare, mai ales că asistenții care nu trec examenul nu vor primi banii înapoi.

Taxa de participare la concurs se restituie integral doar candidaților respinși la selecția dosarelor de înscriere. Termenul de depunere a cererii de restituire a taxei de concurs este de maximum 10 zile de la data afișării rezultatelor selectării dosarelor de înscriere. Potrivit anunțului de angajare, orice solicitare după termenul de zece zile se respinge.

Candidații se pot înscrie până pe 13 august, la Serviciul RUNOS din cadrul unității medicale din Caracal, zilnic, în intervalul orar 7.30-9.30 și 12.30-13.30, și vor susține proba scrisă, ce va avea loc pe 23 august, ora 10.00, și interviul pe 26 august, începând cu ora 10.00.