ATENȚIE PIETONI. Al doilea accident de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina. O femei a ajuns la UPU Slatina

Un alt accident rutier a avut loc miercuri, 4 august, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, scenariul fiind același, un pieton lovit chiar pe trecere. În jurul orei 18.34, o femei de 46 de ani, din Slatina, a fost lovită pe trecerea de pietoni din apropierea Parcului Tineretului.

Slătineanca a ajuns la UPU Slatina.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 46 de ani, tot din municipiul Slatina. În urma coliziunii, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Este al doilea accident rutier de astăzi, 4 august, de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, în care au fost implicați pietoni. Un băiat de șapte ani, din Mălureni, județul Argeș, a ajuns miercuri, 4 august, pe mâna medicilor de la UPU Slatina, după ce a fost lovit de o mașină, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina. Potrivit unor surse, minorul ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni, dinspre supermarketul din zonă spre Casa Tineretului. Acest accident s-a produs în jurul orei 15.40.

foto: arhivă