VIDEO. Un tânăr băut a provocat un accident rutier, într-o comună din Dolj. A lovit două mașini parcate

Un tânăr de 28 de ani, băut, a provocat un accident rutier în această dimineață, 19 septembrie, ora 7.50, în comuna Brădești, județul Dolj.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Braloştiţa, pe raza comunei Brădeşti, a intrat în coliziune cu două autoturisme staţionate în afara părţii carosabile. Din impact, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat pe banda 2 de circulaţie, fiind lovit de un autovehicul care circula pe banda respectivă, ce era condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Castranova”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, conştient şi cooperant.

Polițiștii spun că șoferul era băut.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 28 de ani şi un rezultat negativ în cazul celui de 19 ani”, se mai arată în comunicatul citat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.