Caracalean de 67 de ani, reținut, după ce soția l-a reclamat că nu a respectat ordinul de protecție. A intrat în gospodăria femeii și a amenințat-o

A fost scandal marți, 3 august, între doi soți din Caracal. Bărbatul de 67 de ani a fost reținut, după ce soția, 66 de ani, l-a reclamat că nu a respectat ordinul de protecție.

Caracaleanul a intrat în gospodăria femeii pe 2 și 3 august, încălcând un ordin de protecție emis de Judecătoria Caracal pe 23 aprilie. Mai mult de atât, a amenințat-o pe soția sa.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani, din municipiul Caracal, nu ar fi  respectat ordinul de protecție emis de Judecătoria Caracal la data de 23 aprilie a.c., în sensul că în zilele de 02 și 03 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea locuinței apelantei și ar fi amenințat-o pe aceasta. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, fiind continuate cercetările”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Caracaleanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, iar astăzi, 4 august, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

stradă Caracal, imagine ilustrativă