Se întâmplă în Olt! Copil de 11 ani, la volan pe străzile din Corabia. Era singur în mașină

Caz șocant în județul Olt. Un copil de 11 ani, din Corabia, a fost prins conducând o mașină pe strada Timiș, din orașul de la Dunăre. Potrivit unor surse, minorul era singur în mașină.

„La data de 07 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat un minor, de 11 ani, din orașul Corabia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Timiș, din localitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care minorul a avut acces la autoturism”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt. 

Controalele de la finalul săptămânii trecute au scos la iveală și un permis auto fals, iar polițiștii fac cercetări în acest caz.

„La data de 08 august a.c., pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, a fost depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 109 km/h, prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere, existând suspiciunea că permisul de conducere este fals. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals”, au mai transmis polițiștii din cadrul IPJ Olt.