TRAGEDIE. Un tânăr de 26 de ani, din Crâmpoia, a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp, în Brebeni

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia, a murit, sâmbătă, 28 august, după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp, din localitatea Brebeni.

O femeie, pasageră în autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 28 august, ora 11.50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546 A, în comuna Brebeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Schitu către Brebeni, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia a decedat, iar o femeie pasageră în autoturism a necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Pasagera aflată pe scaunul din dreapta – față, în vârstă de 18 ani, din localitatea Văleni, conștientă, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.