O mașină ce se deplasa dinspre Slatina spre Balș a lovit un cap de pod. Doi tineri și un copil au ajuns la UPU Slatina

Un accident rutier a avut loc, în această noapte, 29 august, pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești. O mașină, condusă de un tânăr de 20 de ani, ce se deplasa dinspre Slatina spre Balș a lovit un cap de pod. Șoferul, un copil de 16 ani și un adolescent de 18 ani au ajuns la UPU Slatina.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un cap de pod. În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani și doi pasageri de 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Județean de Urgența Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

foto: arhivă