FOTO. Au fost reluate lucrările pe strada Pitești din Slatina. Se reface fundația și se pun trei straturi de asfalt

Primăria municipiului Slatina a reluat, la începutul acestei săptămâni, lucrările pe strada Pitești, urmând a fi modernizat tronsonul de la sensul giratoriu de la magazinul de bricolaj până la intersecția străzilor Oituz, Cornișei și Pitești. Va fi refăcută fundația și vor fi turnate trei straturi de asfalt.

„Au început lucrările pe strada Pitești, pe sensul de intrare în Slatina dinspre Pitești. Face parte tot din modernizarea străzii Pitești, se lucrează de la sensul giratoriul de la Dedeman până la celălalt sens giratoriu, unde se întâlnesc străzile Oituz, Cornișei și Pitești, se va moderniza și sensul giratoriu de aici. Se sparge, se reface fundația, se pune piatră spartă, balast stabilizat și trei straturi de asfalt, cum s-a făcut și în partea cealaltă. Trebuie să modernizăm și trotuarele, însemnând un strat de beton și un strat de asfalt. Lucrările au început marți, 31 august”, au spus responsabilii acestui proiect.

Traficul este blocat pe sensul de intrare în Slatina dinspre Pitești, de la sensul giratoriu de la Dedeman și până la sensul de la Rusu. Astfel, pentru mașinile care intră în oraș, circulația este deviată pe Prelungirea Pitești, pe strada Grigore Alexandrescu cu ieșire la Restaurantul Axxa.

„Traficul este blocat pe acest sens de mers, iar intrarea în oraș dinspre Pitești se face pe strada Grigore Alexandrescu. Se intră pe Prelungirea Pitești, pe Grigore Alexandrescu și se iese pe la Restaurantul Axxa, intersecție cu Carol  I”, a mai precizat sursa citată.