Un tânăr din Osica de Sus a făcut praf trei mașini, după un accident produs între Jitaru și Valea Mare. Era băut

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Osica de Sus, băut bine, a produs un accident rutier, în această dimineață, 8 septembrie, în care au fost implicate trei mașini. Tamponarea, în urma cărora cele trei mașini au fost grav avariate, a avut loc pe Drumul Național 65, între localitățile Jitaru și Valea Mare.

Ceilalți doi șoferi, din Drobeta-Turnu Severin și Pitești, nu consumaseră alcool.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, din care unul condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Osica de Sus, altul condus de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, iar celălalt de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Pitești, fiind produse doar pagube materiale. În continuarea verificărilor, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul, în vârstă de 20 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru ceilalți doi conducători auto rezultatul a fost negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.