VIDEO. Patru tiruri și o mașină, implicate într-un accident rutier la ieșirea din Balș. Trei persoane, la UPU Slatina

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, 15 septembrie, pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Saru. Sunt implicate patru tiruri și o mașină, iar traficul este complet blocat.

„Un accident rutier s-a produs în urma cu câteva minute pe DN 65-E 574, în care sunt implicate patru autocamioane și un autoturism, la ieșirea din Balș spre pădurea Saru. În acest moment, traficul este complet blocat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Trei persoane au ajuns la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale.

„Accident rutier pe E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.