SURPRIZĂ/ Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a trecut la PSD. Blam pentru conducerea liberală

Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a trecut la PSD, acesta acordând practic un vot de blam conducerii PNL Olt.

Anunțul a fost făcut de PSD Olt, care spune că edilul se distanțează de practicile subversive ale conducerii PNL Olt.

„Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale.
El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.
În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului.
Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității”, anunță PSD Olt.

TOTODATA, în echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești.

Edilul din Scornicești a precizat că a luat această decizie după numeroase consultări și analize, pentru realizarea proiectelor îndrăznețe pe care și le-a propus pentru oraș.

„Astăzi, după numeroase consultări și analize, după ani de zile în care m-am dedicat comunității noastre, cu multă ambiție și determinare, pentru realizarea celor mai îndrăznețe obiective administrative și nu numai, am luat decizia să fac parte din echipa Partidului Social Democrat Olt, alături de care vă asigur că voi continua toate proiectele asumate în această perioadă, dar și pe cele ce vor urma!
Este un pas important făcut cu mare încredere în oamenii de valoare de care dispune această formațiune politică, o decizie luată pentru transformarea cât mai rapidă a orașului nostru și readucerea lui în topul localităților dezvoltate din județul Olt.
Desigur, un rol important în alegerea făcută l-au avut, printre alții, liderul PSD Olt, și totodată, președintele Consiliului Județean Olt, domnul Marius Oprescu, un om de cuvânt, un politician implicat care, prin fapte, a demonstrat că este un președinte al tuturor oltenilor, dar și senatorul și prietenul meu, Liviu Voiculescu, un susținător neîncetat al tuturor obiectivelor demarate până acum în orașul Scornicești”
, a spus primarul Daniel Tudor.