Senatorul Liviu Voiculescu: „PNL pornește pe un nou drum, cu un nou lider”

Florin Cîţu a câştigat sâmbătă, 25 septembrie, mandatul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, obținând 2.878 de voturi “pentru”, față de Ludovic Orban care a fost votat de 1.898 de delegați din țară.

Prezent la Congresul de la Romexpo cu o delegație de peste 90 de liberali olteni, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că PNL pornește pe un nou drum.

„PNL pornește, începând de astăzi, pe un nou drum, cu un nou lider. Un drum al liberalismului democratic și un lider al tuturor liberalilor autentici. Un drum cu un singur obiectiv: dezvoltarea României, și un lider capabil și hotărât să obțină acest deziderat, Florin Cîțu. Un drum pe care și noi, liberalii olteni, am ales să-l urmăm. „Echipa câștigătoare” a obținut astăzi cea mai importantă victorie internă, însă a primit și cea mai grea responsabilitate: aceea de a reforma Partidul Național Liberal și de a demonstra astfel românilor că este singurul partid al cărui unic obiectiv este România!!”, a declarat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.