Strada Tunari din Slatina va fi supralărgită. Două benzi de mers pe sensul din strada Drăgănești către bulevardul A.I Cuza

Primăria Slatina va reabilita strada Tunari din municipiu, zona devenind aglomerată și străbătută de sute de mașini de la deschiderea Parcului Tineretului. Astfel, tronsonul va fi supralărgit, pe direcția de mers din strada Drăgănești până în sensul giratoriu de pe Bulevardul A.I Cuza urmând să fie construite două benzi, iar pe celălalt, una singură.

Totodată, vor fi create câteva locuri de parcare în fața sediului DGASPC Olt, unde sunt tot timpul mașini parcate pe trotuar.

„Se supralărgește strada Tunari, vor fi două benzi de circulație din strada Drăgănești spre Bulevardul A.I Cuza și o bandă în sens invers, plus că se vor crea câteva locuri de parcare în fața sediului DGASPC Olt. A fost un proiect de hotărâre și ne-au atribuit trei metri din fosta unitate militară pentru a supralărgi strada Tunari”, au precizat reprezentanții DASIP, instituție aflată în subordinea Primăriei Slatina.

Valoarea totală a investiției este de peste 1.700.000 lei, iar durata de execuție este de cinci luni, lucrările urmând a fi demarate anul viitor.

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitarea străzii Tunari” va fi dezbătut în ședința Consiliul Local Slatina, din 25 octombrie.