Bărbat arestat preventiv, după ce și-a agresat fiul, în repetate rânduri. Nu a respectat nici ordinul de protecție provizioriu

Un bărbat de 51 de ani, din Osica de Sus, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a agresat, în repetate rânduri, fiul și a încălcat un ordin de protecție.

Tot scandalul a izbucnit pe 7 noiembrie, după ce fiul de 26 de ani a sesizat că în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic și amenințat de către tatăl acestuia. Tânărul a sunat din nou, plângându-se de faptul că tatăl său nu respectă ordinul provizoriu de protecție.

„În fapt, la data de 07 noiembrie, la ora 17:18, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Osica de Sus, a sesizat, prin apel urgență 112, faptul că ar fi fost agresat fizic și amenințat de către tatăl acestuia. Ulterior conflictului, tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, iar, pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. În aceeași zi, la ora 22.30, tânărul a sesizat, din nou, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, cu privire la faptul că, tatăl acestuia, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu, a distrus ușa de acces în imobil și un geam și l-a amenințat cu acte de violență. Cu această ocazie, polițiștii au emis, pe numele bărbatului, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.