Proiect de lege pentru plafonarea dobânzilor la creditele de consum

Comisia economică, industrii şi servicii, din cadrul Senatului României, a fost transmis marți, 16 noiembrie, un raport favorabil, în unanimitate, al proiectului de lege L474/2021, care are în vedere plafonarea dobânzilor la creditele de consum.

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea a precizat că parlamentarii au luat în seamă situația românilor copleșiți de rate și dobânzi împovărătoare.

„Abuzurile și nedreptățile trebuie să înceteze pentru toți românii! În acest sens, astăzi, toți parlamentarii Comisiei economice, industrii și servicii, au fost de partea dreptății și corectitudinii, luând în seamă situația românilor copleșiți de rate și dobânzi împovărătoare. Nevoile și problemele cetățenilor sunt prioritare și nu pot fi ignorate sub nicio formă. În continuare, așa cum v-am obișnuit, nu ne vom opri din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul tuturor românilor, iar orice demers privind siguranța și bunăstarea acestora va fi prioritar pentru noi”, a declarat senatorul Siminica Mirea.