Peste 4.300 de slătineni vor primi tichete sociale de Crăciun. Primăria Slatina a început distribuirea

Primăria municipiului Slatina a început de marți, 7 decembrie, să distribuie tichetele sociale de Crăciun. Peste 4.000 de slătineni vor primi aceste tichete sociale, în valoare de 100 de lei.

Astfel, din numărul total de 4.366 cereri depuse, inițial, de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 slătineni.

„Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei per beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 27 septembrie – 22 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie varianta electronică, la adresa office@das-slatina.ro

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului.