Ei sunt polițiștii care au salvat, în ultimul moment, un bărbat din comuna Nicolae Titulescu. Au fost felicitați de conducerea IPJ Olt

Cristi Comănac, șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu, și Ionuț Iacob, ajutorul șefului de post de la Poliția Șerbănești, au fost felicitați de conducerea IPJ Olt, după ce aceștia au salvat viața unui bărbat, de 50 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, ce a încercat să se sinucidă.  

„Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, polițiștii, Agent șef principal de poliție Comănac Cristi Daniel- șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef de poliție Iacob Ionuț Alin – ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, ambii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți,  care, la data de 01 decembrie a.c., au dat dovadă de promptitudine și profesionalism în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin salvarea unei vieți omenești, au fost felicitați de către conducerea unității, pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea. Ei sunt polițiștii cu care ne mândrim și pe care dorim să-i prezentăm tuturor, oameni cu onoare și principii, care își îndeplinesc atribuțiile de serviciu, cu credință și cu pasiune”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Cei doi polițiști au fost anunțați în seara zilei de 1 decembrie că un bărbat din comuna Nicolae Titulescu încearcă să se sinucidă, transmițând totul pe o rețea de socializare.

Cei doi au identificat locuința bărbatului, iar agentul șef Daniel Comănac a sărit gardul și a pătruns în încăperea unde săteanul aproape și-a pus planul în aplicare. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, polițistul a reușit să-l salveze pe bărbat și să-i dezlege funia din jurul gâtului. Pacientul a  fost găsit conștient, cu convulsii și marcă traumatic în zona gâtului, fiind transportat la UPU Slatina.