Trei jandarmi olteni au salvat un bărbat de 43 de ani, care a încercat să se sinucidă. Primarul din Movileni a dat alarma

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Movileni, care a încercat să se sinucidă a fost salvat în ultimul moment de trei jandarmi olteni. Evenimentul s-a întâmplat duminică seara, 19 decembrie. Alarma a fost dată de câțiva localnici și de primarul comunei Movileni, Sorin Ion Toma, care au alertat echipajul de jandarmi olteni. Jandarmii din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina l-au găsit pe bărbat în apropierea cimitirului din comuna Movileni, cu o tăietură în zona gâtului.

„O situație considerată foarte gravă a dus la intenția de sinucidere a unui bărbat în vârstă de 43 ani. O situație care a fost evitată aseară, în jurul orelor 22:15. Colegii noștri, aflați în timpul serviciului, în comuna Movileni, județul Olt, au fost opriți de un grup de bărbați care păreau foarte agitați. Între aceștia, se afla și primarul comunei care le-a spus pe scurt că au nevoie urgentă de sprijinul lor pentru a-l găsi pe un localnic ce vrea să-și pună capăt zilelor. Colegii noștri au alergat către zona indicată de primar, au căutat și au strigat minute în șir până când l-au găsit într-o zonă din apropierea comunei, prezentând urme de tăieturi în zona gâtului. Le mulțumim colegilor noștri, oameni curajoși și devotați semenilor: plt. adj. Fieraru Lucian, plt. Ulianov Alexandru și plt. adj. Măceșanu Viorel din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina! Suntem alături de comunitate și în orice împrejurare ne facem datoria, suntem întotdeauna oamenii pe care vă puteți baza!”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.