Bărbatul confirmat cu COVID, care a plecat din Spitalul Caracal, a fost găsit. A fost chemată ambulanța

La cinci zile distanță după ce a plecat din Spitalul Municipal Caracal, unde fusese confirmat cu virusul SARS-COV2, bărbatul de 31 de ani, din Caracal, a fost găsit de către polițiști.

Oamenii legii au anunțat că va fi dus la Spitalul Municipal Caracal, pentru internare.

 „În data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 09:00, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, persoana dispărută a fost identificată la domiciliul unui alt bărbat din aceeași localitate. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind solicitat un echipaj de ambulanță, în vederea internării la Spitalul municipal Caracal”, au transmis polițiștii olteni.

Bărbatul de 31 de ani, din Caracal, era dat dispărut din 19 decembrie, când fratele său a anunțat poliția că tânărul nu a mai venit acasă din 17 decembrie.  În această zi, caracaleanul ajunsese la Spitalul municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19, refuzând internarea.

Pe 19 decembrie, Direcția de Sănătate Publică Olt a informat Poliția municipiului Caracal cu privire la faptul că bărbatul, în urma testării din data de 17 decembrie, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.