Un bărbat de 38 de ani, din comuna Tia Mare, lovit mortal de o mașină.  Șoferul de 21 de ani era băut

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Tia Mare, a fost lovit mortal de o mașină ce era condusă de un tânăr de 21 de ani, acesta fiind băut. Accidentul a avut loc în noaptea de 1 ianuarie, pe Drumul Județean 642, în comuna Tia Mare.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Cilieni, și un pieton, respectiv un bărbat de 38 ani, din comuna Tia Mare. În urma evenimentului, pietonul a decedat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Șoferul de 21 de ani consumase alcool.

„În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,76 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a adăugat reprezentantul IPJ.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

sursa foto: amator