Concurs pentru șefia secțiilor de poliție din Coteana, Osica de Sus, Dăneasa și Bobicești. Candidații au doar câteva zile pentru depunerea dosarelor

IPJ Olt a scos la concurs patru funcții de șef pentru secțiile de poliție din Coteana, Osica de Sus, Dăneasa și Bobicești. Recrutările sunt din sursă internă, iar toți cei care doresc să se înscrie mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și depune dosarele.

Astfel, pentru funcțiile de șef secția rurală la Secția 4 Poliție Rurală Coteana și șef Secție 2 Poliție Rurală Osica de Sus se pot înscrie ofițerii de poliție, cu următoarea pregătire de bază: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență în științe juridice, Drept, științe administrative, științe economice și științe militare. Totodată, aceștia trebuie să aibă vechime în structurile MAI de minimum trei ani. Dosarele de înscrie la concurs se pot depune până pe 20 ianuarie, ora 16.00. Comisia de concurs va analiza dosarele depuse până pe 7 februarie, urmând ca interviul pe subiecte profesionale să fie susținut pe 12 februarie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 15 februarie.

În cazul celor două posturi de șef de secție de la Bobicești și Dăneasa, candidații trebuie să fie ofițeri de poliție, să fie apți medical și din punct de vedere psihologic. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 26 ianuarie, ora 16.00.

Pe 24 februarie, începând cu ora 12.00, candidații vor susține interviul pe subiecte profesionale, fiind afișate și rezultatele acestei probe.

Detalii despre cele două concursuri, accesând link-ul: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs