A murit fostul director de la AJOFM Olt, Marian Cârloganu. Mașina sa, implicată într-un accident între Valea Mare și Jitaru

Două mașini au fost implicate în această dimineață, 31 ianuarie, într-un grav accident rutier produs pe DN65-European 574, între Valea Mare și Jitaru. Marian Cârloganu (61 de ani), fostul director al AJOFM Olt, și-a pierdut viața, acesta fiind la volanul uneia dintre mașini. În prezent, Cârloganu ocupa un post de director în cadrul ANOFM. 

„Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la kilometrul 66 + 300 metri, au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv doi bărbați, cu vârstele de 25 și 61 de ani. În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a decedat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, bărbatul de 61 de ani a fost găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Acesta a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanță.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Cel de-al doilea șofer, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Bogați, Argeș, a fost găsit conștient, extras din autoturism de ceilalți participanți la trafic, cu fractură la membrul inferior stâng și traumatism toracic”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În acest moment, se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.