PLAY-OFF. Juniorii U17 de la CSM Slatina au câștigat partida de la Pitești, în prelungiri

Juniorii Under 17 de la CSM Slatina au început cu dreptul play-off-ul Campionatului Național, reușind să câștige sâmbătă, 4 noiembrie, partida disputată pe terenul echipei LPS Viitorul Pitești, în minutele de prelungiri. Meciul a fost aprig disputat, cu ocazii de ambele părți, cu răsturnări de scor, cu dăruire și ambiție, iar echipa de la Slatina, pregătită de profesorul Cristian Stănculețu, a reușit să se impună, cu scorul 3-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 93, la ultima fază de joc.

Slătinenii au început bine partida, iar în minutul 18 au deschis scorul prin Mihai Radu, dintr-o lovitură liberă. În minutul 50, Eric Tache a pasat în adâncime pentru Bogdan Miu, acesta a centrat în fața porții, iar Lucian Mitrache a reluat în poartă, majorând scorul la 2-0.

Gazdele au ieșit la joc și au redus din diferență în minutul 77, apoi au egalat cu șapte minute înainte de fluierul final al arbitrului. La acest scor, a ieșit la rampă portarul Alexandru Rogojinaru, jucător care se pregătește cu echipa de seniori ce evoluează în eșalonul al doilea, sub comanda antrenorului cu portarii-Vasile Sin, care a salvat echipa la două faze periculoase ale piteștenilor.

În urma unui contraatac, în minutul 93, juniorii de la CSM Slatina au dat lovitura de grație, Lucian Mitrache reușind să-și treacă în cont dubla, după o pasă a fundașului stânga Bogdan Bîscoveanu, stabilind astfel scorul final 3-2.

În etapa următoare, programată pentru 11 noiembrie, începând cu ora 14.00,  juniorii U 17 de la CSM Slatina vor întâlni,  pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, CSS Craiova, partida anunțându-se una disputată, în condițiile în care slătinenii au pierdut la Craiova, în sezonul regular,  în ultimul minut de joc.

CSM Slatina: Alexandru Rogojinaru, Sebi Ion, Mihai Radu, Luci Mitrache, Bogdan Bîscoveanu, Mădălin Șuțu, Eric Tache, Claudiu Negoescu, Bogdan Miu, Cristi Ionescu, Mihai Șerban. Din lot au mai făcut parte: Marius Antonie, Răzvan Rădulică, Mihai Duță, Mihai Mihalcea, Fabian Ioja, Nicu Bănică, Marius Ion, Laurențiu Rîmaru, Ovidiu Ungureanu. Antrenor: Cristian Stănculețu.